VERKSAMHETSBESKRIVNING

Materiet startades 2008 och har sedan dess växt från en festlokal på Söder till en stabil verksamhet med flera grenar. Produktionsköket flyttade i början av 2018 in i nya lokaler på Ringvägen 52. I samband med detta slog vi även upp portarna till vår lunchrestaurang Materiet Market. Utöver detta har vi en eventlokal på Varvsgatan 14 och flera samarbetslokaler runt om i Stockholm. Materiet utgörs av ett team på för närvarande ett 30-tal heltidsanställda och ungefär lika många extraanställda. Tillsammans har vi en stor erfarenhet av catering, evenemang, mat & dryck.

Läs mer om Varvsgatan 14 >> HÄR <<.

Vi levererar "mat till alla tillfällen" året runt, till företag och privatpersoner med möjlighet till leverans från tidig morgon till sen kväll, alla dagar i veckan. Vi levererar till allt från två till flera hundra personer och menyvalet är brett och utgörs av kaffe/te, smörgåsar, fikabröd, konditorivaror, fruktkorgar, sallader, wraps, bufféer, middagar, snittar m.m. Vi utgår alltid från kundens önskemål och levererar såväl varmt som kallt på porslin eller engångsmaterial.

Vi strävar alltid efter att leva upp till våra kunders krav och önskemål och vårt viktigaste uppdrag är att utföra det som kunden efterfrågar. Vi jobbar alltid med de bästa råvarorna, gärna ekologiskt i så stor utsträckning som möjligt. Nytänkande är viktigt för oss och vi anpassar därför gärna oss efter kundens önskemål, tankar & idéer.

I dag finns en stor efterfrågan på specialkost och då exempelvis: vegetariskt, veganskt, laktos- eller glutenfritt, samt fritt från nötter, baljväxter & stenfrukter. Vi erbjuder alltid alternativ för samtlig specialkost.

Vi kommunicerar alltid noga med våra kunder gällande tid för leverans för att alltid säkerställa att beställningen är på plats i tid. Vi dukar alltid upp på plats om kunden önskar, detta ingår i leveransen. 

Vi finns tillgängliga samtliga vardagar via telefon och e-post för att ta emot, ändra eller komplettera beställningar, samt lämna offerter. Våra befintliga kunder uppskattar denna tillgänglighet & våra snabba svar.

Vi har en lång erfarenhet av catering som sträcker sig ända till slutet av 90-talet. Vårt fokus har alltid varit en långsiktig kundrelation, vilket också visar sig i att många av våra kunder har beställt av oss ända sedan verksamhetens start. Bland våra nya kunder är det många som ätit vår mat tidigare och detta är det finaste kvitto vi kan få.