Fotograf: Philip McCann

Fotograf: Philip McCann

 

SÅ HÄR FUNGERAR DET ATT BESTÄLLA/HANDLA FÖR MTG-HUSET HOS MATERIET


CATERING TILL MTG-HUSET

I mån av plats tar vi emot cateringbeställningar från som beställs senast 12:00 två vardagar innan leverans. Är du ute senare än så hänvisar vi till uthämtning i vår Take Out, se nedan.

Catering kan hämtas från vår Take Out, vid Lastkajen eller levereras och dukas upp på anvisad plats i huset mot en leveransavgift om 95:- (145:- vid helgleverans). Om vi skall leverera upp till huset är det beställarens ansvar att ge Materiet Access/möta upp vid leverans. Meddela vart ni vill hämta/få levererat vid beställning.

Våra cateringmenyer finner ni här >> HÄR <<

Gör din offert- eller beställningsförfrågan direkt >> HÄR << eller maila catering@materiet.com

För att läsa om bokningsvillkor, hur vi jobbar med specialkost samt allergenmärkning klicka >> HÄR <<


UTHÄMTNING I MATERIET TAKE OUT FÖR MTG-HUSET

Behöver du produkter senare än 12:00 två vardagar innan leverans är du varmt välkommen ner till vår Take Out och ta del av utbudet som finns i våra kylmontrar.


FÖRBESTÄLLA VARM MAT FRÅN MATERIET MARKET SOM TAKE-AWAY FÖR MTG -HUSET

Det går bra att beställa dagens varma mat för avhämtning. Vi behöver beställning senast 14:00 dagen innan. Vi packar iordning bröd, smör, sallad, bestick och er varma mat, så att er beställning är redo för avhämtning.

Är ni senare än 14:00 dagen innan gör vi vårt yttersta för att hjälpa er, maila då din förfrågan till market@materiet.com


BOKNINGSVILLKOR FÖR AVHÄMTNINGAR I
MARKET/TAKE OUT

Det går bra att hämta och betala mot faktura. Dock skall aktuellt MTG-företag läggas upp som fakturakund och ansvarig chef ska godkänna vilka som får handla på detta konto. Den som hämtar legitimerar sig därefter och blir avstämd mot lista som finns i vår Take Out.

Önskar du förboka varor från vår Take Out går det även att skicka in ett PM med önskade varor. PM skickas till market@materiet.com

För att få korrekt PM-mall samt att lägga upp er som fakturakund: maila stefan@materiet.com

Förbokade Market/Take Out-beställningar kan avbokas fram till  10:00 samma dag, därefter debiteras enligt beställt PM.

Materiet och dina kollegor på MTG är tacksamma om du förbokar större beställningar, annars är risken att dina kollegor blir utan.