BOKNINGSVILLKOR PÅ VARVSGATAN 14

Vi arbetar med först till kvarn och inte emot några preliminärbokningar. För att boka ett datum på lokalen se nedan villkor:


 

BOKNINGSVILLKOR VARVSGATAN 14

§1 GODKÄNNANDE AV BOKNINGSVILLKOR
Genom insättning av bokningsavgift godkänner du som kund nedanstående bokningsvillkor.

§2 BOKNINGSAVGIFT
För att boka ett datum tar Materiet en bokningsavgift om 5000 kr. Bokningsavgiften sätts in på bankgiro: 368-4040 (R.A.B Event AB). Ange namn och evenemangsdatum på insättningen. Ingen garanti på att datumet kvarstår lämnas förrän bokningsavgiften är registrerad och bokningsbekräftelse är utsänd. Notera att bokningsavgiften INTE är en extra avgift utan en förskottsbetalning på den slutgiltiga fakturan.
 
§3 ÄNDRINGAR
Ändringar i gästantal samt meny får göras av kund fram till 10 dagar innan evenemangsdatum. Vi gör vårt yttersta för att ta hänsyn till eventuella tillägg av gäster senare än 10 dagar. Det antal kuvert som är angivet 10 dagar innan evenemang, samt eventuella tillägg därefter, debiteras. Glöm ej ange specialkost ex. Vegetarian, laktos- & glutenintolerans.
 
§4 SLUTBETALNING
Efter avslutat arrangemang görs en sammanställning tillsammans med kund. Efter det utgår en faktura på resterande belopp. Materiet fakturerar med 10 dagar netto, om annat ej har avtalats. Materiet förbehåller sig rätten att i förekommande fall göra en kreditupplysning, samt att vid eventuell avsaknad av kreditvärdighet begära förskottsbetalning.
 
§5 AVBESTÄLLNING/AVBOKNING
Vid avbeställning tillfaller bokningsavgiften Materiet. Vid avbeställning senare än 30 dagar innan evenemangsdatum tillkommer ytterligare en avbokningsavgift på 5000kr. Vid avbeställning senare än 7 dagar innan evenemangsdatum debiteras hela den offererade summan.
 
§6 KUNDENS ANSVAR
Kund ansvarar för eventuella skador utöver normalt slitage som uppstår under evenemanget.
 
§7 ÖVRIGA REGLER
Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck, extern ljud- eller ljusanläggning samt boka egen DJ utan godkännande från Materiet.